Виваком пусна таблета Galaxy Note 10.1

Новият таблет Samsung Galaxy Note 10.1 дебютира в търговската мрежа на Виваком на цена от 34,90 лв. на месец с тарифната линия за неограничен интернет Traffic Unlimited.


Атанас Райков, мениджър мобилни продукти и услуги във Виваком, представи възможностите на новия таблет Galaxy Note 10.1

Заради мултифункционалните си характеристики, моделът е избран за работно устройство на дигиталните шампиони на Европа, които идват в България в края на месеца. София ще бъде домакин на работна среща, посветена на Дигиталния дневен ред на Европа, в която ще участва и вицепрезидентът на Европейската комисия и комисар по цифровите технологии Нели Крус.

Galaxy Note 10.1 притежава интуитивни функции, четириядрен процесор Exynos с честота 1,4GHz, 2GB RAM и способности за разделяне на 10,1-инчовия дисплей на две части, които да бъдат използвани от потребителите паралелно за различни приложения.

Таблетът е оборудван с т.нар. S-Pen – специална писалка, която позволява водене на бележки и скициране директно върху интернет съдържание, изображения и други видове дигитална медия.

Моделът разполага още с 5-мегапикселова основна камера и 1,9-мегапикселова предна камера. Последната позволява на Galaxy Note 10.1 да следи погледа на потребителя и да поддържа екрана в режим на готовност посредством функцията Smart Stay. Функцията Pop Up Play пък дава възможност за излъчване на видео клип във всяка част на екрана, докато се прави нещо друго с таблета.

Тарифната линия Traffic Unlimited предлага неограничен мобилен интернет с включени до 15 GB трафик на максимална скорост в 3G мрежата на Виваком. Потребителите могат да избират между пет тарифни разновидности (XS, S, M, L и XL) на Traffic Unlimited линията, които са в ценови диапазон между 5 и 20 лева. Включеното потребление в тях е от 500 MB до 15 GB на месец.

по темата: „Виваком пусна таблета Galaxy Note 10.1”

добавете коментар...

  1. Ванко1

    Все едно за толкова много Интернет и мултимедийно забавление най-добър ще е един Ultrabook с неограничен Интернет 19.90 лв от Maxtelecom (maxfree).

Коментар