LG пусна стилен смартфон Optimus L9

LG Electronics пусна ново попълнение на серията дизайнерски смартфони L-Series. Моделът Optimus L9 притежава тънък корпус с дебелина от 9,1 мм, стилен метален кант и модерна квадратна форма, което допринася както за атрактивния външен вид, така и за удобството при използване.

Смартфонът е оборудван с най-големия в класа си 4,7-инчов IPS дисплей. Издръжливата батерия осигурява ползване на иновативни UI функции през целия ден. Въпреки че е с капацитет от 2150 mAh, батерията запазва тънката линия на дизайна.

Optimus L9 е разработен като „още по-интелигентен” смартфон с вградени UX функции като QTranslator и My Style Keypad, както и с QMemo.

С приложението QTranslator потребителите могат да превеждат не само думи, но и цели изречения и фрази на 44 официални и 64 говорими езика. Това се осъществява посредством технология за оптично разпознаване на символи (OCR). Тя разпознава буквите при сканиране на текст с камерата и използва вградения речник или онлайн преводач, за да преведе думите, фразите или изреченията.

Функцията My Style Keypad позволява на потребителите да настройват клавиатурата така, че да я използват по най-удобния за тях начин – в зависимост от това дали предпочитат да работят с нея само с лявата или само с дясната ръка, или и с двете.

Популярната QMemo позволява запаметяване и споделяне на идеи след нахвърляне на бележки само с върха на пръстите или при запис на ръка.

LG Optimus L9 – ключови характеристики:

ОС: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Чипсет: 1GHz Dual-Core
Дисплей: 4,7-инчов IPS
Памет: 1GB DDR2 (RAM) / 4GB e-MMC
Камера: 5MP задна / VGA предна

Батерия: 2150 mAh SiO+
Размер: 131,9×68,2×9,1мм / 125 г
Други: DLNA, QMemo, QTranslator, My Style Keyboard

 

по темата: „LG пусна стилен смартфон Optimus L9”

добавете коментар...

  1. SSTR

    Еми сложи една усмивчица де. Sorry 🙂

  2. MNSP

    SSTR, ти от майтап не разбираш ли 🙂

  3. SSTR

    Геоментрията е точна наука бе, МОДЕРЕН пич(разбирай педал). Ясно?!

  4. MNSP

    А бе пич, казано е МОДЕРНА квадратна… Разбирай, правоъгълник!!! Ясно!?

  5. Деян

    "….и модерна квадратна форма…."

  6. fds

    Леко прилича на Galaxy S3

Коментар