HP България представи нова стратегия за печат

HP България представи днес нова стратегия за печат, която дава възможност на клиентите да принтират до 2 пъти повече страници на същата цена. Линията мастиленоструйни принтери HP Deskjet Ink Advantage е насочена към нуждите на домашни потребители, студенти, малък и среден бизнес. Оригиналните мастилници на HP могат да печатат до 600 страници, вкл. документи с архивно и снимки с лабораторно качество.


Георги Филипов,‭ ‬продуктов мениджър печатни системи в HP България, заяви, че новите принтери HP Deskjet Ink Advantage ще позволят на клиентите да печатат повече на по-ниска цена
 

С помощта на HP Ink Advantage студентите могат да разпечатват образователно съдържание и училищни проекти на достъпна цена, а домашните офиси, малкият и среден бизнес ще печатат с ниски експлоатационни разходи.

Многофункционалните принтери HP Deskjet Ink Advantage 2515 и 3515 All-in-One вече се предлагат с интуитивен графичен дисплей за лесно печатане, сканиране, копиране и автоматичен двустранен печат. Учениците могат да се възползват от достъпни разпечатки без бели полета при създаване на курсови работи и проекти.

Моделите HP Deskjet Ink Advantage 3525 и 5525 e-All-in-One пък предлагат безжичен директен печат, позволяващ на потребителите да печатат от мобилни устройства с безжична връзка без необходимостта от мрежа или рутер.

От същата серия е и принтерът HP Deskjet Ink Advantage 6525, който притежава функция за сканиране към е-мейл адрес и пести хартия с автоматичния двустранен печат. Създава устойчиви на избледняване и вода снимки и документи.

Многофункционалните принтери HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One и 4625 e-All-in-One предоставят възможности за печат, сканиране, двустранно копиране и факс, както и за спестяване на до 40% от консумираната енергия с планиран режим за включване и изключване на устройството. Те са избор за бизнес потребители, които се нуждаят от универсален продукт с функции за печат, сканиране, копиране и факс, както и с възможности за принтиране на документи на ниска цена.

Всеки посетител на The Mall ще има възможност да принтира свободно важните за него документи в рамките на 5 дни –  от 13 до 17 септември на партерния етаж. С помощта на професионалист гостите на търговския център ще могат да създадат и бижута от хартия. 

Коментар