М-Тел подкрепя благотворителната кампания на МВР

09/05/2006 – Мобилтел ЕАД
М-Тел подкрепя благотворителната кампания на МВР
Клиентите на най-големия телекомуникационен оператор в България вече са дарили над 130 000 лева в подкрепа на децата на инвалидите и загиналите служители на Министерството на вътрешните работи
Мобилтел съобщи днес, че ще се присъедини към инициативата и ще подпише меморандума в подкрепа на децата на инвалидите и на загиналите служители в системата на Министерството на вътрешните работи. По този начин компанията отново ще даде възможност на над 3,6 милиона души в семейството на М-Тел да дарят един лев за тези деца, изпращайки SMS на кратък номер 1866.
Всички разходи по поддръжка на системата, даваща възможност на хората да изпращат тези кратки съобщения, ще бъдат покрити от оператора.
“Искам да благодаря на Vivatel, че подкрепят нашите усилия и подпомагат инициативата през 2006 г. Мобилтел беше първият, който застана зад тази идея при старта й през 2004 г. Искам да поканя всички български компании да бъдат съпричастни на идеята”, каза Йозеф Винацер, главен изпълнителен директор на Мобилтел.
От старта на инициативата до днес, по време на предишните кампании в подкрепа на децата на инвалидите и на загиналите служители в системата на МВР клиентите на най-големия мобилен оператор в България са дарили над 130 000 лева. Мобилтел подкрепя и други подобни благотворителни инициативи – например Българската Коледа и социалния проект в Априлци, и ще продължава да работи в полза на проекти, които помагат на хора в нужда в България.

Коментар