Nokia показа, че Lumia 920 е по-добър от iPhone 5

Nokia разгърна маркетингова кампания, целяща да покаже, че нейният смартфон Lumia 920 с платформа Windows Phone 8 има по-добри характеристики от флагмана на Apple – iPhone 5.

Камерата на Lumia 920 може да улови пет пъти повече светлина, без да използва светкавица

Камерата на Lumia 920 може да улови пет пъти повече светлина, без да използва светкавица

Изтъкват се, например, по-високото качество на камерата и технологията на снимане при слаба осветеност. Nokia не пропуска да отбележи и вълната недоволство сред потребителите на iPhone от новите 3D карти вместо Google Maps.

Друго предимство на Lumia 920 са безжичното зарядно и аксесоарите. Освен това технологията на Nokia позволява боравене с потребителския интерфейс дори и с ръкавици, което е от полза в страни със студен климат.

От публикуваното сравнение на двете устройства се вижда също, че Lumia 920 е по-добър и по отношение на екрана, и в цялостния дизайн. Сравнението бе разпространено от британския офис на Nokia.

Коментари по темата: „Nokia показа, че Lumia 920 е по-добър от iPhone 5”

добавете коментар...

  1. :)

    Първо ще е добре да обяснят защо използват филмчета и снимки направени с професионална техника, а твърдят, че са правени с телефона.

    После ще трябва да обяснят защо на едни тестове са по-бавни дори и от миналогодишни телефони (не само iPhone, но и повечето прилични Android устройства).

Коментар