Google Engage стартира в България

Google стартира тази седмица в страната ни програмата „Google Engage за агенции”, насочена към рекламни агенции, уебмастъри, специалисти в оптимизиране за търсачки и други, които предоставят онлайн услуги на малкия и среден бизнес в България.


Google Engage е помогнала на компаниите и отделните хора да създават страхотни бизнес възможности, заяви Бранимир Йосифов, маркетинг мениджър за Google в България

Подкрепата на Google варира от безплатни обучения и допълнителни образователни ресурси, до специални материали и презентации, които могат да спомогнат за по-ефективен маркетинг и продажби, вкл. промоционални оферти

„Опитът от  другите страни, където програмата вече работи, показва, че тя е успяла да помогне на бизнеса и отделните хора да създават страхотни бизнес възможности. Бихме искали Google Engage да спомогне директно за развитието на онлайн пространството, като споделим нашите знания в иновативните решения, както и маркетинг дейности, които са напълно измерими”, каза Бранимир Йосифов, маркетинг мениджър за Google в България.
ви
Google Engage носи полза и на медийните агенции и маркетинг консултантите, като им дава възможност да вникнат в рекламните продукти на Google и това как те могат да ги използват в маркетинговия микс, така че да предоставят най-доброто на своите клиенти.

по темата: „Google Engage стартира в България”

добавете коментар...

  1. :)

    С други думи, представят си продуктовата линия. Искат да се набутат навсякъде в рекламата, да окупират целия пазар.

    Този тип програми имат само един проблем – казват изключително много, но никога същественото.

Коментар