РВД набира кандидати за работа онлайн

Държавната фирма „Ръководство въздушно движение” започва да набира онлайн кандидати за длъжността „Ръководител на полети”, съобщи МТИТС. От 8 октомври 2012 г. всички лица, които желаят и отговарят на изискванията за заемане на тази длъжност, ще имат възможност да представят своята кандидатура на сайта за електронно кандидатстванe www.atcos.bg.

Интернет страницата е изградена специално за целите на кампанията за подбор на ръководител полети и ще обслужва цялостния процес на избор. След регистрация и попълване на формуляр за кандидатстване, всеки потребител ще може да се информира за статуса на своята кандидатура, както и за предстоящите етапи след получаване на одобрение на етап „Подбор по документи“.

С функционирането на сайта процесът по кандидатстване е изключително улеснен за участниците. По-малко от 10 минути ще са необходими на регистрирал се в сайта потребител за попълване на формуляра за кандидатстване, а след получаването на личен входящ номер от системата, ще може да следи статуса, както и етапа от подбора.

Всеки кандидат е необходимо да отговаря на определени задължителни изисквания, част от които са лицето да е със завършено висше образование с минимална образователно-квалификационна степен „бакалавър” и да е на възраст не повече от 30 години към датата на подаване на документите за участие. Важно условие е и участникът да не е отпадал на етап „Тест FEAST” през последните 24 месеца, както и на етапи „Практически упражнения на тренажор” и „Интервю”.

Коментари по темата: „РВД набира кандидати за работа онлайн”

добавете коментар...

  1. Анатоли Великов

    и аз не вярвам че някой чете тези обяви а просто си обяват работните места кандидатствам за поддръка в сградата но онзи ден ми каза един приятел че е почнал там срещу 25 000 рушветче гадна държава

  2. Иванов

    Стига сте лъгали хората, колеги от ДП РВД. Назначавате си ваши хора, независимо от резултатите- как не ви е срам! За пример само ще дам, че в нашата страна има и военни ръководители на полети, които ръководят на английски и в пъти повече самолети в реално време, но нямали "бривет" да работят в РВД. Срам! За справка-погледнете другите държави от ЕС и НАТО, където РП-та първо се учат на управление на гражданси самолети, а след това най- добрите могат да кандидатстват за военни такива!!!!

  3. mhm

    Точно, защото сме в България съм 99% сигурен, че е така. То в частните фирми вече само с връзки се започва работа, та какво остава за държавна фирма с колосални печалби;)

  4. ЦЕцо!!!

    Дано Не си прав mhm, ама живеем в Бълхария и Най-вероятно си яко прав)))

  5. mhm

    То там са такива огромни заплатите, че ще ти трябват не връзки ами корабни въжета за да започнеш работа там. Явно някой се е пенсионирал и сега някой наследник ще го замести, но все пак да се направи конкурс :)))

Коментар