Най-мащабното събитие на SAP в България тази година с нов формат

SAP Forum, който тази година замести SAP World Tour, събра над 300 бизнес лидери – клиенти, партньори и анализатори – на 4 октомври 2012 в София. По време на събитието гостите имаха възможност да се запознаят с най-новите бизнес решения на компанията, да чуят истории на успеха на клиенти от над 10 индустрии и да отбележат 40-годишнината на софтуерния гигант.  

Форумът протече с акцент върху иновациите и трансформацията на бизнеса. Бяха представени последните SAP технологии в областта на мобилността, бизнес анализите и облачните решения. Гостите станаха свидетели и на интересно Innovation show, което им позволи да се потопят в технологичния и иновационен дух на компанията.

Специално внимание бе отделено на пакетните решения за малък и среден бизнес – SAP Rapid Deployment Solutions, които придобиват все по-голяма популярност на българския пазар .

„Нашата цел днес е бизнесът на нашите клиенти да „Работи както никога до сега“ – да произвеждат нови продукти с по-малко, от всяко място и по всяко време, обработвайки в пъти повече информация, гарантираща в пъти по-голяма продуктивност.  Успехът на SAP и нашите партньори ще се състои в това, доколко ясно разбираме технологичната трансформация  на пазара и променящите се нуждите на нашите клиенти”, сподели новият изпълнителен директор на SAP България – Румяна Тренчева.

SAP България е лидер в 12 индустрии, стана ясно още по време на форума. Сред тях са химическата и газовата индустрия, банковите и застрахователни услуги и бързооборотните стоки. Стратегията на SAP България е да развие своите бизнес консултантски услуги отвъд пазара на ERP.

Коментар