„Станга” отваря развоен център в Сърбия

Софтуерната компания „Станга” АД изгражда регионален център в Ниш, Сърбия. До момента компанията присъства на международния пазар чрез търговски представителства и партньорски екипи във Великобритания, Франция, Израел, Румъния, САЩ и Канада.


Александър Милинчич ще ръководи офиса на Станга в Ниш
 

Новият офис в Ниш ще е първият самостоятелен развоен център на компанията зад граница. На територията на Сърбия дружеството ще извършва стопанска дейност чрез дъщерната си компания "Stanga" DOO. Управлението на офиса ще бъде поверено на Александър Милинчич, който заема длъжността регионален мениджър за Ниш.

Развойният център ще работи по проекти от сферата на софтуерните услуги и дигиталната продукция за известни брандове и интерактивни агенции от цял свят. Новите специалисти в екипа, който надхвърля 250 служители, ще се интегрират дистанционно в развойните отдели на компанията в София и Пловдив.

Предвижда се назначенията в Ниш да достигнат 50 броя в рамките на следващата една година. В тази връзка „Станга” вече провежда подбор на специалисти в областта на технологиите .NET, PHP, QA и HTML/CSS.

по темата: „„Станга” отваря развоен център в Сърбия”

добавете коментар...

  1. милен

    Винаги е била. Зависи от нивото Ви… Проучете преди да пишете!

  2. Blah

    От кога QA стана технология? 🙂

Коментар