Известни са имената на петимата, които печелят мощния смартфон Huawei Honor

Над 430 000 души станаха участници в грандиозното пътуващо турне HUAWEI SPHERE ROAD SHOW 2012. Започнала през месец юли, националната обиколка на страната приключи края на септември с шоу в София. Близо 11 000 флаера бяха събрани за участие в играта за спечелване на мощния смартфон HUAWEI HONOR. Паралелно над 1300 снимки във фейсбук страницата на турнето се бориха отново за HUAWEI HONOR. Съгласно регламента на турнето, един от всички попълнили флаер и отговорили вярно на въпроса от него, както и четирима, снимали се пред логосферата на HUAWEI и събрали най-много лайкове на своите снимки във фейсбук страницата на HUAWEI SPHERE ROAD SHOW 2012 ще получат подарък от HUAWEI, а именно HUAWEI HONOR.

Вече са известни имената на петимата късметлии, които ще станат горди притежатели на високотехнологичната джаджа.

Днес, в присъствието на нотариус, директорът на отдел „Мобилни телефони и Терминални устройства” в Хуауей Технолоджис България ЕООД, г-н Фибос Ксиао, изтегли името на 23 годишната Недялка Димитрова от гр. Казанлък, което е отговорила вярно на въпроса от листовката и чийто късмет пребори останалите близо 11 000 желаещи да спечелят смартфона на HUAWEI, чрез томбола с флаери.

Четиримата победители от FaceBook надпреварата, събрали най-много „лайкове” на своите снимки, са:

Ваня Андонова –     6965 likes

Динко Ганчев –       1955 likes

Деница Христова – 1132 likes

Георги Иванов –       856 likes

Г-н Николай Нанков, Маркетинг мениджър на отдел „Мобилни телефони и Терминални устройства” на Хуауей Технолоджис България ЕООД  изтегли имената на петима участници в томболата, които ще получат утешителни награди от Huawei – плажна кърпа Huawei Ascend P1. Имената на спечелилите утешителните награди ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на турнето http://www.facebook.com/HuaweiSphere, където могат да бъдат разгледани и снимките-победители, както и останалите снимки, участвали в борбата за HUAWEI HONOR.

Коментар