New Horizons Bulgaria получи международно отличие за ИТ обучения

Учебен център New Horizons Bulgaria беше отличен за Европейски център на 2012 година по време на международната конференция на глобалната мрежа New Horizons Computer Learning Centers в Лас Вегас тази година.

Наградата се присъжда въз основа на постигнати резултати по три ключови показателя: ръст в обема на обученията, пазарен дял и оценка на качеството на обучението от независимата компания Metrics-That-Matter. Българският учебен център беше избран измежду 33 центъра на New Horizons от 16 държави в региона, сред които: Австрия, Англия, Белгия, Германия, Израел, Ирландия, Испания, Латвия, Румъния, Словакия, Турция, Холандия, Чехия, Швейцария. New Horizons Bulgaria спечели първото място пред два сериозни съперника – New Horizons Hamburg и New Horizons Frankfurt.

За втора година индивидуални отличия получиха и двама членове от екипа на New Horizons Bulgaria: Лилия Николова, инструктор за Microsoft Office и Cisco обучения, и Димитър Стоев, консултант обучения.

2012 година е знакова за глобалната мрежа на New Horizons, която отбелязва своята 30-та годишнина като световен лидер в ИТ обучението с над 300 центъра в повече от 60 държави по света.

През 2012 година се навършват и 10 години от основаването на българския учебен център (CTEC-BG), който през 2008 се присъединява към семейството на New Horizons. За над 10 години на българския пазар в New Horizons Bulgaria са обучени над 14,000 студенти и сертифицирани над 5,000 професионалисти.

През 2012 година New Horizons Bulgaria за втори път беше отличен и като N1 Доставчик на обучение в класацията на Computerworld за най-успешните ИКТ фирми в България – ИКТ ТОП 100.

„Дължим успехите си на нашите клиенти и партньори и им благодарим за това, че вече 10 години ни гласуват доверие. И през следващите години можете да очаквате да разширяваме портфолиото си с обучения за най-новите продукти и да осигуряваме първокласни инструктори от България и света“, каза Николай Пенев, управител на New Horizons Bulgaria.

Коментар