Huawei подари 5 смартфона на участници в пътуващото шоу

Петима щастливци получиха днес своите награди от лятното HUAWEI SPHERE ROAD SHOW 2012 – смартфон HUAWEI Honor. Наградите връчиха лично Роки Лиу – Управляващ Директор на „Хуауей Технолоджис България”, Аурелио Каличия – Акаунт Директор, Фибос Ксиао – Директор на отдел «Мобилни телефони и терминални устройства», Николай Нанков – Маркетинг Мениджър и Тодор Гургуров – Мениджър продажби на отдел «Мобилни телефони и терминални устройства».

Щастливите притежатели на мощния HUAWEI Honor са:

Ваня Андонова – гр. Пловдив
Динко Ганчев – гр. Пловдив
Деница Христова – гр. София
Георги Иванов – гр. Варна
Недялка Димитрова – гр. Казанлък

В битката за голямата награда на пътуващото технологично шоу из цялата страна участваха над 1300 снимки във фейсбук страницата  http://www.facebook.com/HuaweiSphere, както и над 11 000 флаера, с верни отговори на въпроси, свързани с компанията. Над 430 000 души станаха участници в грандиозното пътуващо турне. Логосферата на HUAWEI обиколи 53 локации, за да представи пред широка публика хай-енд устройствата на китайския високотехнологичен гигант HUAWEI.

HUAWEI е четвъртият по големина доставчик на смартфони с операционна система Android, както и доставчик №1 в света на 3G USB модеми за пренос на данни. Името на гиганта „HUAWEI” (Хуауей) идва от китайски и означава „Китай е способен”, а също така и „Великолепен”. Фирмата е водещ мултинационален доставчик на телекомуникационно оборудване и към средата на 2012 г. е лидер  в сферата на телекомуникациите. Продуктите на HUAWEI се продават в над 140 страни по света, обслужвайки над 1/3 от населението на Земята. 

Коментар