ИНТРАЛОТ е сред най-предпочитаните места за работа в Гърция

ИНТРАЛОТ се нареди сред 20 най-добри компании за работа в Гърция за изминалата година. Състезанието Best Workplaces Hellas 2007, в което ежегодно се включват различни гръцки и международни компании, се организира от Международния институт Great Place to Work.
Високото признание е още едно доказателство за успеха на практикуваните от ИНТРАЛОТ бизнес практики, насочени към подобряване на стандарта на работа и на живот на служителите на компанията.
Една от основните цели на ИНТРАЛОТ, заложена и в основата на нейната корпоративна култура, е да създава екип от отлични професионалисти, добре мотивирани и отговорни пред компанията, акционерите, клиентите и масовата публика.
“Нашите 3600 служители из целия свят са най-ценният актив на компанията. Успехът на Групата на международните пазари и солидните финансови показатели са пряк резултат от общата работа и усилията на целия екип. ИНТРАЛОТ оценява високо предаността на своите служители и ще продължи да инвестира в областта на човешките ресурси. Участието в конкурса Best Workplaces 2007 е част от тази наша стратегия”, каза Аргилис Цилидис, директор “Човешки ресурси”, ИНТРАЛОТ.

Коментар