Софтуер, разработван в България, печели световен сертификат на Buyers Lab

Системата за управление на документи DocuWare, разработванa у нас от компанията „Немечек”, се сдоби със световнопризнатия сертификат за богата функционалност на Buyers Laboratory Inc. Иновативните идеи и технологичните функции на лидера в областта на електронния документооборот са достъпни вече и на български език на новия продуктов уебсайт – www.edocument.bg.

Сертификатът на Buyers Laboratory Inc. (BLI) се връчва за версия 5.1c SP1 и SP2 за техния Enterprise Server 5. Сертификатът се издава в резултат на проведени тестове на софтуера за функционалност на сървъра DocuWare ENTERPRISE в 12 категории.

Buyers Laboratory Inc. е водеща компания в световен мащаб, известна като независим оценител на офис оборудване и свързаните с него софтуерни приложения. Базата данни на компанията обхваща над 13 000 продукта. Buyers Laboratory служи на производители на офис оборудване, търговци и корпоративни потребители, давайки оценка за функционалността на устройства като принтери, копирни и факс машини. Услугите на компанията включват доклади от експерименти и лабораторни тестове както на хардуер, така и на софтуерни решения в document imaging индустрията. Заедно с годините натрупан опит компанията е спечелила и репутацията на най-надежден и пълноценен източник на информация в тази индустрия. Именно затова нейното признание и максимална оценка от 5 звезди за продукта DocuWare гарантират на потребителя богата функционалност и добро качество.

DocuWare представлява софтуерна система за електронно архивиране и управление на документи и е широко популярна заради своята богата функционалност, лесни администрация и употреба, бърза интеграция и високо ниво на сигурност. Продуктът съхранява в електронен вид всякакъв тип документи – сканирани, електронно създадени или дори прикачени в електронната поща.

Със спецификите и ползите от системата можете да се запознаете на новия уебсайт www.edocument.bg на продукта, който предлага видеоматериали с подробни обяснения за начина, възможностите и метода на работа с DocuWare. 

Коментар