2be изненада звезди за 8-ми март с ревю на най-новите дамски телефони

„С 2be владееш силата винаги да бъдеш женствена и желана”. Под този надслов най-голямата верига за мобилни технологии в страната организира ревю на най-новите дамски модели телефони, част от разнообразното продуктово портфолио на компанията. Необичайното ревю се проведе в магазина на веригата в City Centre Sofia на 7-ми март в чест на предстоящия женския празник.       
На своеобразното ревю Тодор Маринов, мениджър на отдел „Мобилни апарати и аксесоари” на 2be и Николай Краевски, директор на отдел „Продукти и услуги”, представиха на гостите селектирана част от най-новите модели дамски телефони, които 2be предлага. Пo време на ревюто дамите, сред които бяха Весела Нейнски, Таня Карабелова, Ирина Флорин, Стойка от Big Brother 1, Галя от Каризма и атрактивната репортерка на «Огледала» Гери, имаха възможност да разгледат и спечелят модели като Е420 на Samsung, К1 на Motorola, LG Chocolate и Z610i на Sony-Ericsson и 7390 на Nokia.
Пацата от Big Brother (в ролята Димитър Рачков) интервюира известните български дами и успя да разбере какви телефони искат като подарък за празника, след което им даде възможност да се преборят за него. Той обяви състезание за най-бързо изпратен sms с текст “С 2be владея силата винаги да бъда женствена и желана”, като първите 5 получиха по един телефон от веригата. Късметлийките бяха Стойка от Big Brother, Веселина Алексиева от Журнал за жената, водещата Инна Пелева от Диема Вижън и репортерката Гергана Гочева и режисьорката Юлия Медичкова от „Огледала”. СМС-ите на Ирина Флорин и Весела Нейнски се класираха сред първите 5, но за съжаление дамите бяха объркали правописа в бързината и не можаха да се качат на „почетната стълбичка”.
Резултатите от неотдавна проведеното изследване показват, че болшинството от жените предпочитат да получат като подарък мобилен телефон или друга подобна техника, а не някое бижу. Това е и една от причините дамските модели телефони да заемат все по-важно място в портфолиото на световните лидери в производството на мобилни телефони.
„Външният вид на мобилния телефон става все по-важен за дамите. Световните производители се съобразяват и съчетават все по-умело фактори като забързания ритъм на живот и актуалните модни тенденции. Българската жена е известна не само с красотата си, но и с усета й да се самоусъвършенства. Една от силните страни на компанията ни е фактът, че предоставя възможност за избор, както и достъпност на технологиите. 8-ми март беше един чудесен повод за организиране на подобно ревю, тъй като искахме да дадем идеи и възможност на дамите да се изненадат и поглезят за празника,” каза Тодор Маринов.

Коментар