До 50 безплатни минути с всеки Prima ваучер

Всеки клиент на М-Тел, който активира новия предплатен пакет „Prima Презареждане” до края на май, ще получава безплатни минути при всяко зареждане на нов ваучер. Цената на промоционалния пакет е 8.88 лева., с включени разговори на стойност 7 лева.
Броят на бонус минутите зависи от стойността на ваучера. Ваучер от 5 лева дава допълнителни 10 минути в мрежата на М-Тел, ваучерът от 10 лева – 20 минути. Най-голям е бонусът при ваучерите от 15, 30 и 60 лева. При всяко презареждане те носят по 50 допълнителни минути към всички останали клиенти на оператора.
Безплатните минути ще могат да бъдат изговаряни през следващите 30 дни след презареждането с нов ваучер. След изразходване на бонус минутите, клиентите на пакета “Prima Презареждане” ще заплащат по 34 стотинки за минута разговор към клиентите на М-Тел. Минута обаждане към другите мрежи в България струва 59 стотинки. Цената на кратко съобщение към всички национални мрежи е 22 ст.
Всеки, който закупи ваучер за Prima с по-голяма стойност, ще продължи да получава и отстъпка от цената му. При плащане в брой ваучерът от 30 лв. се продава за 25,20 лв., а ваучерът от 60 лв. – на цена от 49,20 лв. При купуване на ваучер през банкомат или през интернет отстъпките са още по-големи – цената на ваучер от 30 лв. е 23,69 лв., а на този от 60 лв. – 46,25 лв.

Коментар