Acer Iconia W510 – таблет-ноутбук с Windows 8

Iconia W510 е едно от новите хибридни устройства на Acer, дебютирали заедно с операционната система Windows 8. Моделът е представител на новото поколение трансформиращи се компютри, които могат да се ползват еднакво удобно и като таблет, и като ноутбук.

Iconia W510 предоставя 10,1-инчов сензорен екран с висока резолюция и иновативна подвижна клавиатура, която освен удобство осигурява и живот на батериите до 18 часа. Благодарение на нея, потребителят може да завърти таблета на 295 градуса в режим на презентация или за гледане на видео.

Таблетът и клавиатурата са тънки и леки, което ги прави лесни за носене и удобни за ползване. Налице са множество възможности за свързване, вкл. Micro-HDMI порт за външен монитор, както и Micro-SD порт за разширение на паметта до 32 GB.

Технологията Always Connect дава постоянен достъп до постовете в социалните мрежи, най-актуалните новини и електронната поща. Acer набляга на удобството на Iconia W510 както за бизнес приложения – например преподреждане на слайдовете за предстоящата презентация, така и за развлечения – игри, видео и др.

Iconia W510 разполага с вграден Trusted Platform Module (TPM), който повишава сигурността, като генерира криптографски ключове и намалява риска за данните при физическа кражба или външна хакерска атака. Благодарение на TPM, хардуерът е по-малко уязвим по отношение на софтуерно-базирани атаки, а процесите на удостоверяване се извършват чрез подсистема с повишена защита.

по темата: „Acer Iconia W510 – таблет-ноутбук с Windows 8”

добавете коментар...

  1. tanq

    kakva mu e cenata.

Коментар