LG D2343 Cinema 3D вече е на българския пазар

LG Electronics пусна на българския пазар новия монитор LG D2343 със Cinema 3D технология. Моделът беше представен на международното изложение за потребителска електроника CES 2012 в Лас Вегас.

Устройството предлага 23-инчов IPS дисплей с Full HD резолюция и функция Dual Play. Триизмерният ефект се постига чрез технология за поляризация. Потребителите могат да гледат в 3D през олекотени очила, които не изискват батерии и не се зареждат.

Технологията Cinema 3D може да конвертира съдържание от 2D в 3D формат. Режимът 3D Effect засилва рязкостта на очертанията на обектите на екрана. Така се постига по-голяма дълбочина на триизмерния ефект.

Функцията Dual Play позволява по време на игра всеки участник да вижда на цял екран своята перспектива от играта чрез специални Dual Play очила.

LG Super+ резолюцията допълнително допринася за високото качество на картината, като превръща традиционното (не HD) съдържание близко до HD.

Мониторът е снабден с технологията Mega Contrast Ratio в съотношение 5 000 000:1, която подобрява наситеността и яркостта на картината, и се отличава с широк зрителен ъгъл – 178 градуса.

LG D2343 е оборудван с HDMI интерфейс и, подобно на телевизорите, може да се инсталира на стена.

Коментар