Мтел ще предлага клауд пакет от Microsoft

Мтел започна да предлага на бизнес клиенти Office 365 – пакет приложения на Microsoft, ползван през интернет. 500 клиенти на телекома ще тестват продукта безплатно в продължение на три месеца, съобщи телекомът.


Георги Бучков, мениджър продажби корпоративни клиенти в Microsoft, представя облачния пакет Office 365

Office 365  обединява в „облака” приложенията Office Professional Plus (Word, Excel, PowerPoint, Outlook и др.), Exchange Online (е-поща от бизнес клас), SharePoint Online (за създаване на сайтове за съвместна работа) и Lync Online (мигновени съобщения, аудио и видеоконференции).

България е една от страните в Източна Европа, в която е имало най-много бета тестери на Office 365, което означава, че бизнесът се интересува от тези услуги, коментира Георги Ранделов, изпълнителен директор на Microsoft България.

Мтел ще предлага Office 365 с различни абонаментни планове, определени от Microsoft. Цените започват от 5,25 евро за потребител месечно.

по темата: „Мтел ще предлага клауд пакет от Microsoft”

добавете коментар...

  1. Васко

    Ползването на офис приложения през интернет е вече масова потребност. "Облачните" услуги на Мтел, са предпоставка за развитието на виртуални офиси, които пестят на бизнеса значителни средства.

Коментар