ERP.BG качи SaaS услугите си на Tier3+ дейта център

Софтуерната компания ERP.BG разположи ИТ оборудването за SaaS версията на своята ERP система в център за данни от клас Tier3+. Изданието E1@Online е предназначено за употреба като услуга (SaaS – Software as a Service) и позволява на фирмите да използват пълноценна ERP система, заплащайки месечна такса и спестявайки разходите за скъпо оборудване, ИТ персонал и внедряване на място.

„Предлагането на ERP като услуга има огромни предимства, както по отношение на по-ниските разходи, така и по отношение на гъвкавостта, скалируемостта и възможността решението да се използва отдалечено. Сега, разполагайки сървърите на E1@Online в специализиран център за колокация от високия клас Tier3+, добавяме към тези предимства още по-висока надеждност и сигурност“, коментира Иван Аржентински, управител на ERP.BG.

Миграцията към професионален дейта център осигурява също по-висока сигурност на захранването и повече възможности за резервиране на комуникационната свързаност. Надеждността и непрекъсваемостта на услугите са гарантирани в много по-висока степен, отколкото една компания, неспециализирана в това, би могла да го постигне, допълниха от ERP.BG.

Коментар