HP Connected Music стартира с Universal Music Group

HP обяви пълни подробности за партньорството си с водещата музикална компания в света Universal Music Group на територията на Европа, Близкия изток и Африка(1). За да отбележи старта на HP Connected Music, който включва неповторими награди и съдържание, двете компании обединиха усилията си за световното събитие и го отбелязаха с концерт на No Doubt. Частното изпълнение на No Doubt се проведе на 7 ноември в "La Maison de la Mutualité" в Париж, и беше  единственото изпълнение на групата на живо тази година в Европа и е първото събитие част от партньорството между HP и Universal Music.

HP Connected Music, който ще се предлага на всички потребителски настолни и ноутбук компютри на HP с новата операционна система Microsoft® Windows® 8 в региона EMEA (Европа, Близкия изток и Африка) (1), предоставя на меломаните един нов начин да се насладят на някои от най-популярните музикални изпълнители в света.  

Концертът на No Doubt е първото от поредица частни събития, планирани от HP с различни изпълнители на Universal Music в Европа. Платформата HP Connected Music на потребителските компютри на HP с Windows 8 ще предложи на потребителите достъп до ексклузивни ВИП изживявания и ще им даде възможността да посетят събитията с някои от любимите им изпълнители през следващата година(2).

С ексклузивно съдържание и достъп до ненадминатия каталог от световни изпълнители на Universal Music, споразумението поставя музиката като акцент при най-новите потребителски компютри на HP.

Изцяло ново музикално изживяване

Потребителите ще имат достъп до ексклузивни музикални награди на HP(3) посредством програмата HP Connected Music на потребителските компютри на HP с Windows 8, в т.ч.:

• HP частни събития: достъп до ексклузивни презентации с изпълнения на живо от изпълнители на Universal Music;

• Музикални изживявания: възможност да спечелят недостъпни за широката публика изживявания, като ексклузивни срещи с изпълнителите зад кулисите, посещения в звукозаписното студио или възможност за обяд с популярни изпълнители; както и

• ВИП посещения: ексклузивни ВИП възможности за посещение на избрани изпълнители с включени разноски за път и настаняване.

Притежателите на новите потребителски компютри на HP с Windows 8 ще имат достъп и до ексклузивен списък с услуги чрез HP Connected Music, в т.ч. стрийминг с безплатен достъп до пълния каталог на Universal Music – най-всеобхватния в отрасъла – за период от 90 дни(4). А, за притежателите на новите модели HP Spectre и HP Envy с Windows 8 – 10 безплатни mp3 сваляния на месец за период от 90 дни(5),(6).

Потребителите търсят забавление на личните си устройства и HP гледа на компютрите като на център на развлекателното изживяване за днешните потребители, което им позволява да създават, ползват и споделят съдържанието, което обичат.“ Това заяви Ерик Кадор, старши вицепрезидент и главен управител на HP Printing and Personal Systems Group за EMEA. „Съвместната работа с Universal Music ни позволява да обединим нашите иновативни хибридни, ноутбук и настолни потребителски компютри с Windows 8 с уникални музикални изживявания, които дават на клиентите ни достъп до някои от най-популярните изпълнители в света.“

“Това иновативно партньорство ще предостави страхотно преживяване на нови слушатели. С помощта на технологиите на HP, ние очакваме с нетърпение да се свържем с меломани на вече установени пазари и в нови територии, където досега не е имало законни цифрови музикални услуги,” добави Оливие Робърт-Мърфи, глобален ръководител "Нови бизнес възможности" в Universal Music Group.

Наличност

HP Connected Music е наличен в момента на всички нови потребителски компютри на HP с Microsoft Windows 8 в Европа, Близкия изток и Африка(1).

(1) Предлага се в региона EMEA без Близкия изток (с изкл. на Саудитска арабия)

(2) Не се предлага във всички страни

(3) Не се предлага във всички страни и при определени условия

(4) Предлага се с всички потребителски настолни и ноутбук компютри на HP с Windows 8

(5) Безплатните файлове за изтегляне се предлагат само с моделите HP Spectre и HP Envy с Windows 8 и са ограничени до 10 песни за 30 дни в рамките на 90 дни

(6) След 90 дни потребителите ще продължат да могат да печелят награди, но вече няма да имат достъп до файлове за изтегляне и стрийминг

Коментар