Globul подарява среща с легендарния футболист Петер Шмайхел

Благодарение на GLOBUL, петима късметлии ще имат шанса да се срещнат на живо с легендата на „Манчестър Юнайтед“ Петер Шмайхел. Те ще бъдат определени в специална игра, която ще се проведе от 13 до 19 ноември на страницата на GLOBUL във Facebook.

В играта могат да участват всички потребители, които харесат фен-страницата и отговорят на публикувания на нея въпрос, свързан с „Манчестър Юнайтед“. Участниците, посочили верния отговор в периода на играта, ще се включат в томболата за голямата награда, която ще бъде изтеглена на 20 ноември.

Петимата победители ще имат възможност да се запознаят лично с носителя на титлата „Най-добър вратар в света“ за 1992 г. и 1993 г. Петер Шмайхел, да се снимат и да вземат автограф от него. Освен това, те ще получат и специални подаръци от GLOBUL. Срещата ще се състои на 27 ноември в София.

Легендарният вратар на „червените дяволи“ и датския национален отбор ще посети България по покана на GLOBUL в рамките на партньорството между оператора и английския футболен клуб.

Коментар