Сензорният ултрабук Aspire S7 излезе на пазара

Acer пусна на пазара у нас сензорния ултрабук Aspire S7 под управление на операционна система Windows 8. Достъпни са модели с диагонал на екрана 13,3 и 11,6 инча. И двата имат лъскаво шаси от кован алуминий, което ги прави много тънки, леки и здрави. Изваян бляскав Gorilla Glass 2 капак допълва изтънчения вид на 13,3-инчовия модел.

Сензорният ултрабук Aspire S7 под управление на операционна система Windows 8

Сензорният ултрабук Aspire S7 под управление на операционна система Windows 8

Сензорният екран е 10-точков, с Full HD резолюция. Навигацията е подобрена с помощта на Acer Ring, предназначен за по-бързо сърфиране в интернет, възпроизвеждане на музика, разглеждане на снимки, видео и документи.

За споделяне на съдържание и по-добра екипна работа, 13,3-инчовият Aspire S7 се отваря до пълно хоризонтално положение. Този модел работи до 12 часа на батерия, докато 11,6-инчовият модел издържа до 9 часа.

Acer е създал иновативна Twin Air охлаждаща система, за да вземе максимума от мощните компоненти, вградени в ултрабука.

Серията се отличава с клавиатура със светлинен сензор, която автоматично долавя промените свързани с осветеността и регулира яркостта на подсветката. Тъчпадът на Acer също е подобрен по отношение на чувствителност и точност.

Технологията Acer Green Instant On осигурява бързо стартиране и заспиване на ултрабука, а Acer Always Connect поддържа моментална връзка с интернет и достъп до данните.

Aspire S7 вече се предлага в търговската мрежа у нас. Цените започват от 2499 лв. с ДДС (по информация от онлайн магазина на laptop.bg) за конфигурация с Intel Core i5-3317U, 4GB RAM DDR3, графика Intel HD Graphics 4000 и диск 128GB SSD.

Коментар