Криейтив Център отбелязва 20 успешни години на пазара в България

През месец ноември 2012 година фирма Криейтив център (бившият Apple Center) отбелязва 20 успешни години на българския пазар. Фирмата е експерт и лидер в продажбите на Apple базирани решения и на продукти за управление на цвета. За този период Криейтив Център ООД има над 10 000 внедрявания на бранда Apple в браншове като дизайн, предпечат, аудио и видео обработка.

Основана под името Apple Center през далечната 1992 година, фирмата тогава е първият демонстрационен и учебен център на Apple за България. Днес фирмата е единствената в България, предлагаща комплексната услуга"Apple one stop – Service & Shop". Това става възможно след директната оторизация на Криейтив Център ООД от Apple Inc. като сервиз за всички нейни продукти. Фирмените клиенти ползват услугите на сертифицирани от Apple специалисти за избор на продукт и решение, за запознаване с продукта в магазина, получават необходимото съдействие при внедряване на място и при необходимост – услугите на единствения в България оторизиран сервиз на Apple.

"Цвят" палитрата на предлаганите продукти са инструментите и програмните продукти на най-големите производители в областта на управлението на цвета – X-Rite, Pantone, Just Normlicht и GMG. Тези продукти осигуряват управление и контрол на цветове в области като дизайн и фотография, в печатарската, текстилна и керамична индустрии, при производството на бои, мазилки, пластмаси и пр.

За отбелязване на своя 20-ти юбилей, фирмата организира поредица от събития, обединени под общото име Creative Days. В рамките на тези дни /22 и 23 ноември/ ще бъде представена програма от специализирани семинари, представящи най-новите технологични достижения в сферата на Apple базираните системи, софтуерни продукти и управлението на цвета. Вечерта на 22 ноември е посветена на феновете на Apple. Tе ще имат възможност да научат последните новости, свързани с продуктите на компанията и в неформална обстановка да се консултират със сертифицираните специалисти на Криейтив Център за своето Apple устройство.

по темата: „Криейтив Център отбелязва 20 успешни години на пазара в България”

добавете коментар...

  1. :) original

    Страхотен екип от професионалисти са!
    За много години!

Коментар