Миещата се клавиатура на Logitech идва у нас

Миещата се клавиатура Logitech Washable Keyboard K310 идва на българския пазар в началото на декември. Независимо дали става дума за обикновено запрашаване или потапяне в кухненската мивка, новата клавиатура се чисти лесно и изсъхва бързо.

Logitech Washable Keyboard K310 може да бъде измивана ръчно неограничен брой пъти и потапяна (с изключение на USB кабела) във вода с дълбочина до 28 см. Специалните дренажни отвори на гърба осигуряват бързо съхнене.

Надписите върху клавишите са лазерно гравирани и със защитно UV покритие, което гарантира, че буквите няма да се отмият. Освен това клавишите издържат до 5 милиона натискания, така че тази клавиатура ще понесе не само миене, но и здрави ръце.

Logitech Washable Keyboard K310 разполага с пълен набор от функционални F-клавиши и цифров блок и е съвместима с Windows XP, Windows Vista и Windows 7. Притежава 12 горещи клавиша за бърз достъп до интернет, имейл, игри, контрол на звука и други приложения.

Клавиатурата не изисква софтуерна инсталация, достатъчно е да я включите директно в компютъра, след като я извадите от кутията и да започнете да пишете.

Logitech Washable Keyboard K310 ще бъде налична на българския пазар в началото на декември 2012 г. на препоръчителна крайна цена от 80 лв. с ДДС, съобщи производителят.

по темата: „Миещата се клавиатура на Logitech идва у нас”

добавете коментар...

  1. Читател

    Българските букви ще бъдат ли "лазерно гравирани"? Май не. Каква е ползата тогава?

Коментар