Глобул пусна смартфона LG Optimus L9

Глобул пусна на българския пазар смартфона Optimus L9 – новото попълнение в линията L-Series на LG. Моделът идва в тънък 9,1-мм корпус, с двуядрен процесор на 1GHz и операционна система Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

Optimus L9 предоставя голям 4,7-инчов IPS екран, 5 MP камера с LED-светкавица и автофокус, предна VGA камера за видео разговори и мощна батерия 2,150 mAh. Налични са разнообразни възможности за връзка, вкл. Wi-Fi, A-GPS, Bluetooth, DLNA и NFC за лесно споделяне на съдържание между два телефона само чрез допир.
Смартфонът разполага с 4 GB вътрешна памет, с възможност за разширение с допълнителна micro-SD карта до 32 GB. В комплекта е включен и безплатен NFC стикер.
Optimus L9 притежава и вградени UX функции като QTranslator, My Style Keypad и QMemo. Приложението QTranslator дава възможност на потребителите да превеждат не само думи, но и цели изречения и фрази. Функцията My Style Keypad се използва за настройка на клавиатурата по удобен за потребителя начин, а QMemo позволява лесно записване и споделяне на идеи.
LG Optimus L9 се предлага в търговската мрежа на Глобул от днес на цена 19,90 лв. на месец с абонаментна програма Globul United с месечна такса 49,90 лв. Моделът е наличен в бял и черен цвят.

Коментар