HTC One Х+ излиза в мрежата на Виваком

Новият смартфон на HTC – моделът One Х+, ще дебютира през декември в търговската мрежа на Виваком. Апаратът ще се предлага на цена 34,90 лв./месец с тарифните планове MegaCall XL, Net&Call Super Max и UniCall XL.

One X+ е снабден с четириядрен процесор, работещ на честота 1,7GHz. Наследникът на One X разполага с 4,7-инчов капацитивен сензорен Super LCD2 дисплей с резолюция 720×1280 пиксела и Gorilla glass 2 покритие.
Устройството притежава 1 GB оперативна и 64 GB вградена памет. Операционната система е Google Android v4.1.1 Jelly Bean, a камерата е 8MP с LED светкавица и възможност за HD видеозапис.
В допълнение, батерията е с увеличен до 2100 mAh заряд. Това осигурява до 50% повече време за автономна работа. Технологията от Beats Audio подобрява качеството на звукa, а към комплекта са включени и слушалки Beats.

по темата: „HTC One Х+ излиза в мрежата на Виваком”

добавете коментар...

  1. Дончо

    При VIVACOM е най-изгодно, Вальо

  2. mhm

    С тия планове трябва да струва не повече от 300лв кеш! Или по 12.50 лв на месец! Не стига че трябва да им плащаш по 50лв такса, ами телефона излиза по-скъпо отколкото ако си го купиш от кой да е магазин:(

  3. Вальо

    Кажете дали го има при друг дистрибутор и го взимам?

  4. Питащ

    Моника, какво ни предлагате – с плановете на МТЕЛ ли да се заробим?

  5. Моника

    Смартфонът НТС е много готин, но не си струва да се заробваш с тарифните планове на Виваком!

Коментар