Мултиплеър обединява най-великите герои на PlayStation

Дългоочакваната игра PlayStation All-Stars Battle Royale вече е по магазините, вкл. и в България. Мултиплеърът за PS3, разработен от SuperBot Entertainment, обединява в себе си някои от най-великите PlayStation герои и сюжети за всички времена, съобщи Sony Computer Entertainment Европа (SCEE).

Геймърите ще могат да контролират герои-икони като Sweet Tooth, Parappa, Fat Princess, Colonel Radec, Sly Cooper и много други. Като допълнение, потребителите ще имат достъп до най-популярните образи от игри (на външни разработчици) и да ги използват в битката.
С богат набор от герои, специални методи на атака, тематични места и микс от музика, PlayStation All-Stars Battle Royale ще потопи геймърите в една взривоопасна битка. Играещите могат да се комбинират в няколко единични режима, като Combat Trials и Аркаден.
Използвайки Combat Trials, потребителите не само ще научат основните правила на играта, но и ще усъвършенстват уменията си, чрез стотици уникални предизвикателства. Аркадният режим пък дава фиксирано ниво на прогрес и допълнителни награди.
В отличителна характеристики на играта се превръщат както атмосферата, така и музиката – и двата компонента са взети от различни софтуерни заглавия на Sony и са компилирани.
Битките в онлайн режим включват нова серия от предизвикателства като: Tournament mode (режим Турнир) , Special Event Battle (Специална Битка) и Custom Matches (Персонализирани схватки).
В режим Tournament играещите ще се комбинират по двойки онлайн, за да придобият опит и специални награди. Режим Special Event Battles позволява на SuperBot да определя параметрите на битката всеки ден.
Геймърите печелят точки за опитност и изпълнение, което се отразява в обща класация. Играещите могат да организират свои персонализирани двубои, със собствени правила. 

Коментар