Глобул пусна евтин мобилен интернет

 
       
Глобул пусна нова услуга за мобилен интернет, която отговаря на потребностите от инцидентен достъп до мрежата през настолен или преносим компютър на достъпна цена, без обвързване със скъпоструващи планове.

GoWeb Basic включва 100 MB на максимална скорост срещу месечен абонамент от 2,90 лв. Заедно с услугата се предлага и 3G модем на преференциална цена, съобщи операторът.

Тарифният план е подходящ за потребители, които не използват редовно мобилен интернет, но държат на сигурна и бърза връзка, когато им се налага достъп до мрежата.

След изчерпване на включените MB, aбонатите на GoWeb Basic могат да активират допълнителен дневен пакет за мобилен интернет GoWeb Turbo Daily или да продължат да ползват неограничен обем трафик със скорост до 64 Kbps.

GoWeb Turbo Daily предоставя 50 MB на максимална скорост на цена от 90 стотинки. Включените в пакета мегабайти са валидни 24 часа от момента на активирането му.

Абонатите на GoWeb Basic могат да закупят неограничен брой допълнителни дневни пакети за мобилен интернет в рамките на един отчетен период, в зависимост от своето индивидуално потребление и нужди.

При изчерпване на включените мегабайти на максимална скорост или след изтичане на 24-часовата валидност на пакета, потребителите се пренасочват към специална интернет страница, където могат да активират допълнителен пакет GoWeb Turbo Daily или да изберат опцията „Продължи на ниска скорост”.

Абонаментната програма GoWeb Basic е валидна за частни и корпоративни клиенти при подписване на нов безсрочен договор за програмата, както и за настоящи абонати на оператора, които подновят своя договор по условията на програма „Заедно”. 

Коментари по темата: „Глобул пусна евтин мобилен интернет”

добавете коментар...

  1. Васко Тигъра от Котел

    <<>> Коментари по темата „Глобул пусна евтин мобилен интернет” – Добре са пуснали ама дали става за нещо , само да лапат на хората парите.

  2. Mилко

    ЩЕ СИ ОПРАВИТЕ ЦЕНИТЕ – АМА НА ПУТКИН ДЕН!!!

  3. Mилко

    Преди време се бъзикахме , когато чуем в слушалката: -“Глобул ще предаде на абоната за вашето обаждане” – а сега се казваме така :- “Глобул ще ви го ГЛОБНЕ за вашето обаждане”! Несъмнено ни глобват отвсякъде, но тези от Глобул са били много гладни бре хора – с тези 50 МБ докато пусна скайпа и вече ги няма. Докога ще ни правят на балами – ние не сме разли в гората. Евала на тези хорица където имат големи неплатени сметки към тях. На един приятел за сметка от 80 лв са му сложили лихва още 600 лв – АБЕ ВИЕ НА ЛИХВАРИ ЛИ МИ СЕ ПРАЙТЕ БЕ ВАЩА М…А! И ДЕЛА ВОДИТЕ – НЕ СТЕ ЛИ ЧУЛИ ЧЕ СЛЕД КАТО МИНАТ 5 ГОДИНИ ОТ НЕПЛАТЕНАТА СМЕТКА – ТЯ АВТОМАТИЧНО СЕ ЗАКРИВА – КАКВИ ПАРИ ТЪРСИТЕ ОТ ХОРАТА, АХАААА ДОСЕТИХ СЕ – ВИЕ СИ ДЪРЖИТЕ НА ЛИХВИТЕ! Пуснете нещо като хората за този беден народ – единствено в БГ са най-скъпите разговори. Да не говорим за критичното им покритие за Глобул специално! Не усещате ли че лимита ви се изчерпа и другите оператори ви превъзмогват отвсякъде по всички критерий. Алооо Глобул – учете се от колегите си. Вашите абонати драстично намаляха, което не води на добре. Когато посетя ваш магазин просто да поразгледам цените на телефоните, които при вас са най-скъпи – все ваши служители карат хората влезли за ваучер насила да преминат на такса – уж щяло да им е по-изгодно и после ахват като им дойде сметката. АБЕ ЛЪЖЕТЕ ОТВСЯКЪДЕ! ПУСНЕТЕ ПОНЕ ЕДИН СВЕСТЕН МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ С НЕОГРАНИЧЕНИ МБ ЗА 1 БГ ЛЕВ ИЛИ БЕЗПЛАТЕН ЗА 6 МЕСЕЦА – ДА ВИ КАЖЕМ ЕДНО МОЩНО “ЕВАЛА”! Е ЧАК ТОГАВА ВСИЧКИ АБОНАТИ ОТ ДРУГИТЕ ОПЕРАТОРИ САМИ ЩЕ ДОЙДАТ ПРИ ВАС – АКО ТРЯБВА И АЗ ЩЕ ГИ НАСЪРЧАВАМ И ЩЕ ВИ ПРАВЯ РЕКЛАМА БЕЗПЛАТНО – ВЪПРЕКИ ЧЕ И МЕН ИЗГОРИХТЕ ПРЕДИ ГОДИНИ. БЯХ НА СМЕТКА С 2 КАРТИ И ИМАХ 99 ЛВ ПРЕДИ ДА МЕ СПРЕТЕ КАТО СТИГНА ДО 100 ЛВ И ЕДИН КОЛЕГА МИ СЕ ПРИМОЛИ ДА МУ ДАМ ДА СЕ ОБАДИ И ЗА ЕДНА МИНУТА РАЗГОВОР ОТ ГЛОБУЛ КЪМ М-ТЕЛ СМЕТКАТА МИ СКОЧИ 130 ЛВ. ЗНАЧИ ЕДНА МИНУТА МИ Я ТАКСУВАХТЕ ТОЧНО 31.00 ЛВ.(ТРИДЕСЕТ И ЕДИН лв.) – Е КАК ДА НЕ ВИ ПСУВА ЧОВЕК С КЕФ!!!

  4. Nobi

    по добре кажете как да се спре тъпия мобилен интернет. сега пуснали и дневен достъп даже. Като ти се натисне в джоба копчето и 1,20 айдееее. тапанари пълни

  5. babu6ka

    То за 5,90 лв пускат 500МБ и явно ни смятат за идиоти наистина. Пък за мижавите 100МБ искат 2,90. По реалните мегабайти трябваше да са 200.
    Еми сега Виваком им подбиха цената. Имат нет за 4,80 за 600 мегабайта. Еми на тях ще мина няма как.

  6. Иван

    Тези явно ни смятат за идиоти!

Коментар