ZyXEL 4G/LTE CPE получи награда за иновативният си проект и инженерни качества

ZyXEL Communications получи признание за своя продукт LTE5121 от експертите на международното изложение за иновации "2013 International CES” в категорията продукти за домашна мрежа. Наградата потвърди отново лидерството на ZyXEL в най-новите технологии за широколентови мрежи.

Продуктите, избрани и удостоени с титлата „CES Innovations honourees“ се отличават с висока иновативност и инженеринг, посочена от стотици записи. Оценяването е въз основа на няколко критерия: инженерни качества, дизайн и естетически качества, стойност за потребителя на функции, предназначени за употреба (функции за потребителя), уникални характеристики и тяхния принос към качеството на живот на потребителя. Отличените продукти са доказали отлична производителност сред конкурентни продукти в тази категория.

Награденият продукт на ZyXEL е 4G LTE (Long Term Evolution) Гейтуей LTE5121, който обединява няколко услуги и с богатите си функционални възможности е идеален за домашни потребители и малки офиси, както и места за продажба, които изискват мобилна връзка (кафе, клуб). Той осигурява високоскоростен 4G фиксиран широколентов достъп до интернет, заедно с пълна гама опции за свързване, включително Wi-Fi, Gigabit Ethernet, VoIP порт и поддръжка на интелигентни услуги за дома като домашна автоматизация, наблюдение на дома, управление на енергията предвид здравословните условия у дома.

"Да бъдем признати от престижна организация като CEA (Consumer Electronics Association) е доказателство за отговорността на ZyXEL при осигуряване на доставчиците на услуги с най-добрите и многофункционални CPE(Consumer Premisses Equipment), с което подобряваме свързаността на техните абонати", каза Калин Групчев, управител на ZyXEL България. "ZyXEL LTE5121 CPE предлага на операторите друга възможност да осигурят широколентови мрежи и допълнителни услуги до домашните абонати."

2013 International CES(Consumer Electronics Show) ще се проведе от 8-11 януари 2013 в Лас Вегас, САЩ.

Коментар