ЖЕФКО България с награда за най-бързо развиваща се логистична компания

Логистичната група ЖЕФКО беше удостоена с Наградата на българските автомобилни журналисти за Най-бързо развиваща се логистична компания през 2012 г. Плакетът с признанието за успехите на фирмата бе връчен на Александър Рачински, Изпълнителен директор на ЖЕФКО България, по време на церемонията за връчване на наградите "Автомобил на годината 2013”.

Тържествената церемония за връчване наградите на победителите се проведе в столичния хотел Шератон на 7 декември. Финалистите бяха определени след гласуване на членовете в Прес Автоклуб България. В него членуват общо 49 журналисти, които активно отразяват автомобилния сектор, като 45 от тях участваха в гласуването.

Наградата „Най-бързо развиваща се логистична фирма” за ЖЕФКО България следва приноса на компанията в развитието на логистичните услуги на българския пазар с фокус върху логистиката на автомобили, както и изграждането на отношенията с подизпълнители от страната – малки и средни български транспортни компании.

„Щастлив съм да получа тази награда, която увенчава усилията ни през годината да издигнем на ново, по-високо ниво логистичните услуги на българския пазар. Наградата е признание за всички нас, за целия ни екип, защото именно като екип успяваме да вървим напред”, заяви по време на церемонията г-н Александър Рачински, Изпълнителен директор на ЖЕФКО България.

ЖЕФКО България е регистрирана като самостоятелна фирма на 9 декември 2011 г. след като от групата ЖЕФКО констатират потенциал за развитие на местния логистичен пазар. Филиалът подписва договори с основни клиенти от автомобилния сектор, както и от други сфери на икономиката.

През 2012 г. екипът постигна пълното интегриране на ЖЕФКО България в мрежата на Групата ЖЕФКО. Това доведе до увеличаване капацитета, оптимизиране на товарните потоци, подобряване на качеството на услугите и добавяне на стойност за клиентите на фирмата в България.

ЖЕФКО България постепенно се наложи като   основно звено на ЖЕФКО в региона. В тази своя роля ЖЕФКО България разширява партньорството си с български транспортни фирми за изграждането на модерен и надежден автопарк. ЖЕФКО ги поощрява в инвестициите в нови превозни средства и в обучението на водачи, като им предлага дългосрочни договори и експертен опит. Българските фирми, работещи с ЖЕФКО ще бъдат постоянно подкрепяни в тяхното развитие. 

Коментар