iPhone 5S ще има NFC и 128 GB памет

В края на годината пазарните наблюдатели се надпреварват да прогнозират очакваните най-значими продукти през 2013-та. Apple и iPhone често са в центъра на вниманието.

Питър Мисек, анализатор от Jefferies & Co., твърди, че в средата на следващата година, през месец юни или юли, на пазара ще излезе iPhone 5S – предположение, което се споделя и от редица други анализатори.

Новият смартфон ще предложи подобрена камера с много висока резолюция, дисплей Retina+ на базата на технология IGZO и поддръжка на технология NFC, която превръща смартфона в средство за плащане, съобщи MacRumors.com.

iPhone 5S ще се предлага в повече цветови варианти, от 6 до 8, спрямо своите предшественици. Очаква се също така смартфонът да има 128 GB вградена флаш памет, или два пъти повече от сегашния максимум.

Коментари по темата: „iPhone 5S ще има NFC и 128 GB памет”

добавете коментар...

  1. Вертолет

    NFC е в пъри по-добра технология от посинелия съб. Лично мнение. А колкото до вкарването ѝ в iФоня: това едва ли би станало. За кво му е? Та той да не би да може да споделя дори картинки през друго, освен фейсбук, туитер и дропбокс?

  2. Комбайнер

    Нали някой от топ мениджърите в Аpple каза, че NFC е умряла технология? Защо си промениха мнението? 100% сега ще патентоват нещо "иновативно" за NFC.

  3. iHater

    AHAHAHAHAHAHAH

Коментар