Първото състезание на Play Station 3 само в Mултирама

Мултирама България, специализираната IT верига, има удоволствието да представи за пръв път на българската публика, последният писък на модерната гейминг технология – новия Playstation 3.
 Няколко дни преди официалното лансиране на новия продукт, Мултирама ще даде шанс на всички фенове на играта да тестват първи новата конзола и, забавлявайки се, да я спечелят.
 Мултирама организира едно уникално съзтезание в рамките на 10 последователни дни – от 16ти до 25ти март. Всички фенове и желаещи, независимо от възраста им, ще могат да демонстрират гейминг способности и техники чрез новия Play Station 3, като играят за най-високия резултат от вълнуващата игра “Gran Turismo”. Първите 53-ма, които имат най-бърз резултат, ще получат страхотни награди.
 Победителят ще си тръгне с новия PlayStation 3, който ще се лансира на българския пазар в магазините Мултирама след 23 март 2007г., когато е и официалната промоция на конзолата. Класиралите се на второ и трето място ще спечелят мощни Altec Lansing тонколони – модели PT6021E и VS4241VE, докато останалите 50-ма ще се сдобият с модерни и елегантни слушалки, предоставени с любезното съдействие на Altec Lansing, представени от Argus Computers.
 Желаещите ще могат да участват на съзтезанието като посетят магазина на Мултирама (ул. „Солунска” 2) или специалния щанд на Мултирама в Mall of Sofia (главния вход откъм бул. „Ал. Стамболийски” 101).
Награждаването ще се проведе в магазина на Мултирама на 17ти април – Вторник, от 17:00 часа, в присъствието на нотариус.

Коментар