HTC Оne SV – бърз LTE смартфон

HTC представи тази седмица нов смартфон от хитовата серия One – модела HTC One SV. Устройството комбинира скоростта на 4G LTE, качествени камера и звук с уникалния дизайн на производителя. Моделът работи под управление на Android ICS, допълнена с фирмения интерфейс HTC Sense 4.

Компанията набляга на факта, че благодарение на 4G LTE клиентите могат да сърфират в мрежата, да гледат филми и да слушат интернет радио много по-бързо. HTC One SV стъпва на двуядрен процесор Qualcomm Snapdragon S4 с тактова честота 1,2 GHz, чиято изчислителна мощност обезпечава гладко видео и игри. 

Смартфонът идва с неограничена памет за съхранение на документи, филми, снимки и приложения в Dropbox и SkyDrive. В допълнение, Micro SD слотът на телефона позволява увеличение на паметта до 32GB. Благодарение на NFC технология и Android Beam, потребителите могат да споделят съдържание само с докосване на телефона до друго устройство с NFC.

HTC One SV предлага качествена камера, близка до тази на успешната One серия. Налични са функции за продължително снимане с едно докосване на бутона, VideoPic, като и технология за заснемане на кадри при слаба светлина. Смартфонът разполага с 5-мегапикселова основна камера с бленда f/2.0, функция за панорамни снимки и възможност за заснемане на HD видео (1080p). Моделът има и втора 1.6-мегапикселова предна камера с f/2.2 бленда, за да прави качествени портретни снимки на залез слънце или на приглушена светлина.

Ексклузивната за смартфоните на HTC технология от Beats Audio предлага автентичен звук със студийно качество за музика, игри и видео. С функцията HTC Sync Manager потребителите могат да синхронизират и управляват музикалните си колекции и да имат постоянен достъп до своето аудио съдържание.

HTC One SV идва с 4,3-инчов LCD-2 тъчскрийн дисплей и в два цвята: „пиринейско синьо” и „ледено бяло”. Поликарбонатното тяло е солидно и в същото време меко на допир, като е подчертано от сребърни или метални сглобки за цялостен завършен вид. Моделът излиза на пазара в Европа този месец. Цената все още не е обявена.

 

 

Коментар