WorkCentre 5019/5021 – „всичко в едно” за офиса

WorkCentre 5019/5021 са новите черно-бели мултифункционални А3 устройства на Xerox, предлагани на българския пазар. Машините пестят време и улесняват ежедневните офис процеси, изпълнявайки „всичко в едно” – печат, копиране и сканиране.

Новите устройства се предлагат в три конфигурации – WorkCentre 5019 (platen), WorkCentre 5021 (platen) и WorkCentre 5021DADF (с автоматично листоподаващо устройство за двустранен печат). Скоростта на печат достига 20 страници в минута. Контейнерът за хартия побира до 850 листа, което спестява честите презареждания.

Вграденият скенер превръща хартиените документи в дигитални и оптимизира управлението на архива. Сертифицираният софтуер за разпознаване на символи в сканиран текст ABBYY FineReader влиза в стандартната конфигурация.

Офис служителите в движения могат да се възползват от приложението на Xerox за мобилен печат – Print Back, което позволява работа с WorkCentre 5019/5021 през всяко преносимо устройство с Android или iOS.

Размерите, скоростта и цената на WorkCentre 5019/5021 ги позиционират за нуждите на малки офиси, юридически кантори, медицински заведения и копирни центрове. Натоварените офиси, чувствителни към цената на печата, могат да извлекат полза от устройството за двустранен печат, режима на пестене на тонера, компактните размери, лесния монтаж и настройки, инструменти като копиране на няколко страници на един лист и копиране на документи за самоличност.

Налична е също функцията Copy Accounting, която позволява използването на до 10 защитени с парола акаунта с индивидуални лимити на задачите за печат.

WorkCentre 5019/5021 вече са налични в партньорската мрежа на Xerox България.

 

Коментар