Philips AMVA – монитор с вградена уебкамера

LCD мониторът Philips AMVA се отличава с ултра висок контраст и вградена уеб камера, помагайки на професионалистите да се свързват и сътрудничат помежду си. Моделът е предназначен за използване в офиси, които търсят начини да осигурят постоянна връзка на служителите си и същевременно да спестят време за пътуване.

27-инчовият Philips AMVA LCD използва усъвършенствана технология за вертикално подравняване на дисплея и прави възможно видеоконференциите да изглеждат реалистично. SmartErgo стойката може да се настройва до 15 см във височина, така че мониторът на Philips да бъде нагласен в удобно зрително положение, което намалява умората на очите.

Наред с наличния HDMI порт за универсална цифрова връзка, Philips AMVA има и DisplayPort – стандарт за връзка с PC, който поддържа кабели с дължина до 15 метра и скорост на предаване на данните от 10.8 Gb/s. Така се постигат бързи изображения и скорости на опресняване на картината. 27-инчовият дисплей разполага също с уебкамера и микрофон, които позволяват директна връзка с други хора, независимо от разстоянието.

LCD мониторът Philips AMVA 271P4QPJKEB ще бъде наличен в България през 2013 г. на препоръчителна крайна цена от 749 лв. с ДДС.

 

Коментар