Sony HX95 – Full LED телевизор с Wi-Fi

Sony казва за новия си Full LED телевизор HX95, че възпроизвежда картина с качество, максимално близко до реалността, а именно – ясна и детайлна, с наситени цветове, висок контраст и естествени движения, независимо дали е 2D или 3D.

Full LED екранът подрежда светодиодите в прецизни зони зад картината, за да повишава и намалява яркостта точно там, където е необходимо, като изсветлява екрана в светлите области на изображението и затъмнява напълно тъмните зони. По този начин телевизорът пести електроенергия, разкрива повече детайли и осигурява по-висок контраст от стандартните LED телевизори.

Новаторският интелигентен процесор за изображения X-Reality PRO на Sony подобрява детайлността на картината. При гледане на видеоклип от интернет, телевизионен сериал или 3D филм, X-reality PRO изостря и добавя плътност към картината.

Притежателите на HX95 могат да влязат в Sony Entertainment Network чрез вградената в телевизора Wi-Fi технология. Мрежата на Sony съдържа поточно предавани HD филми, милиони песни, catch-up TV (при  запис на телевизионни предавания върху външен хард диск), уеб браузър и приложения като Twitter, Facebook, YouTube, Skype и други.

HX95 се отличава с елегантен, минималистичен дизайн, който се вписва в стила на всяка стилна всекидневна. Телевизорът е изработен от висококачествени материали и има алуминиева стойка, която позволява да го фиксирате в подходящата позиция на гледане между 0 и 6 градуса върху ниска мебел.

Телевизорът се предлага на българския пазар от началото на декември на цена от 5999 лв. за 55-инчовия модел.

 

 

по темата: „Sony HX95 – Full LED телевизор с Wi-Fi”

добавете коментар...

  1. maxobg

    за толкова пари трябва да ми казва сутрин добро утро и да ми лъска обувките

Коментар