Vivacom раздава безплатни застраховки на лоялните си клиенти

40 застраховки – 10 за гражданска отговорност, 10 за домашно имущество и още 20 застраховки помощ при пътуване ще раздаде VIVACOM на свои клиенти, които притежават валидна VIVAClub карта. Лоялните клиенти на телекома ще могат да играят за наградите до края на януари 2013 г.

За да получат някоя от четиридесетте застраховки, потребителите трябва да се регистрират и да отговорят правилно на три въпроса, свързани с портфолиото от продукти на компанията Interamerican, която ги предоставя. Играта e достъпна на Facebook страницата на оператора до 31 януари, включително, а имената на печелившите ще бъдат изтеглени с томбола и обявени на 4 февруари 2013 г.

За да играят за различните видове застраховки, потребителите трябва да имат валидна VIVAClub карта – да отговарят на условията за лоялни клиенти, което означава да ползват поне една абонаментна услуга на телекома през последните шест месеца и да нямат закъснели плащания. Участниците не е необходимо да притежават реалния пластмасов носител на картата. Всеки лоялен клиент може да я заяви напълно безплатно на тел. 123 и да получи номера на картата си в момента на своето обаждане.

по темата: „Vivacom раздава безплатни застраховки на лоялните си клиенти”

добавете коментар...

  1. Тишо

    Това викторина за познаване на Виваком ли е или промоция?!

  2. Маринова

    Виваком пак манипулира хората – тези застраховки са само обещани бонуси, които евентуално могат да бъдат получени, но условията за това са максимално усложнение (клубна карта, изпреварващи плащания и н.).

Коментар