При засилен интерес приключи набирането на кандидатури за конкурса „Наградите на БАИТ”

На 6 януари приключи набирането на кандидатури за конкурса „Наградите на БАИТ” за 2012 г. Отчете се засилени интерес от страна на компании, които не са членове на асоциацията.

Тази година бяха подадени 76 кандидатури. В три от общо единадесетте категории конкуренцията е най-голяма – Образователна награда, Бизнес иновативност и Публична администрация. Останалите категории са Мобилни решения, Журналистически принос, Компания на годината, Корпоративна и социална отговорност, Специална награда, Студентска награда, Е-business и StartUp.

Предстои да бъдат разгледани предложенията на участниците и оценени от Комисията по избора. На официална церемония на 22 януари 2013 г. ще бъдат връчени наградите на всички победители.

„Наградите на БАИТ” се организират под патронажа на Президента на Република България г-н Росен Плевнелиев. БАИТ има удоволствието той да бъде патрон на конкурса, отчитайки активната му позиция за насърчаване на развитието на технологиите в България.

Чрез този свой проект БАИТ иска да отдаде дължимото на всички личности, институции и компании, които със своя професионализъм, иновативност и активна гражданска позиция са дали своя принос през 2012 г. за развитието на информационните и комуникационни технологии.

Конкурсът и церемонията за връчване на „Наградите на БАИТ” за 2012 г. се провеждат с подкрепата на Майкрософт България, Кантек, Контракс, Технологика, Датекс, Фрекълз, Акт Софт и Апис.

Коментар