SAP Business Suite вече работи и на SAP HANA

Пакетът от приложения SAP Business Suite вече работи и върху SAP HANA, съобщи немският софтуерен концерн. Интегрираните бизнес приложения съхраняват и анализират оперативни данни в реално време върху единна „in-memory” платформа – възможност, която доставя единствено SAP, подчертаха от компанията.

SAP Business Suite, поддържан от SAP HANA, позволява на клиентите да управляват бизнеса си в реално време като мигновено осъществяват транзакции, анализират и прогнозират действията си и са проактивни във всеки един момент. Тази иновация добавя стойност към цялостните бизнес процеси и променя начина, по който компаниите работят и взаимодействат помежду си, съобщи SAP.

Разнообразието от бизнес сценарии, като маркетингови анализи, финансово приключване, управление на приходите, планиране на материалните запаси, а също и най-използваните оперативни отчети и анализи са специално оптимизирани, за да могат да бъдат ползвани от клиентите по най-ефективен начин.

SAP Business Suite върху платформа SAP HANA предоставя също по-високи скорости и възможности за иновации в бизнеса, което е добра основа за растеж. Клиентите могат да управляват всички ключови бизнес процеси в реално време. Новият пакет осигурява отворена среда, като позволява извършване на оперативни анализи и отчети въз основа на текущи данни.

За потребители, които мигрират към SAP HANA, компанията предоставя пакет от услуги и обучени консултанти по внедряване на платформата.  Специално решение  Rapid Deployment, очаквано на пазара през първото тримесечие на 2013 г., ще се внедрява за по-малко от шест месеца. То включва пълен пакет от преконфигуриран софтуер, услуги по имплементацията и обучение на служителите в рамките на фиксиран бюджет и период от време.

Подобни иновации са планирани и за решенията SAP Business All-in-One, като по този начин компании от всякакъв тип ще могат да се възползват от SAP HANA. Заедно със SAP Business Suite върху SAP HANA, тези решения ще открият нови възможности за продажби, услуги и бизнес на цялата партньорска екосистема.

Коментар