RIM раздава от новите смартфони с BlackBerry 10

Канадският мобилен производител RIM се подготвя интензивно за пускането на десета версия на мобилната си операционна система BlackBerry 10. Компанията се опитва всячески да привлече колкото се може повече потребители още от самото начало на пазарния й дебют.

За постигането на тази цел RIM стартира конкурс на страницата си в социалната мрежа Twitter. Участниците могат да спечелят смартфон, работещ на базата на последната версия на BlackBerry.

Междувременно, тези устройства са достъпни за предварителна заявка в Канада и се очаква да излязат на пазара до края на февруари.

Участието в конкурса изисква регистрация за @BlackBerry в Twitter. След това, чрез своя профил потребителите трябва да  туитнат @BlackBerry и да напишат кратка история от 10 думи, в която да посочат с какво ги вълнува новият BlackBerry 10. Важно е също така да бъде включен хаш тагът #BlackBerry10TO .

Пълно разяснение за условията за участие е достъпно на официалния сайт на компанията. Специално жури ще отсее туитове, които отговарят на изискванията и ще определят победителите.

Друга награда, която компанията е подготвила, е билет за събитието по повод пускането на версия 10 на операционната система, с възможност за двама гости. Събитието ще се проведе в град Торонто, Канада около 30 януари. Датата предстои да бъде обявена от спонсора, а приблизителната цена на дребно на наградата е 1000 канадски долара.

RIM ще информира всички допуснати участници чрез директни съобщения в Twitter между 23 и 28 януари.

Коментар