Откриват хай-тек детска градина в Триадица, София

       
         

Днес ще бъде открита първата държавна детска градина, оборудвана изцяло по изискванията на съвременното европейско образование за въвеждане на новите технологии в учебния процес.

129 ЦДГ "Приказен свят" в район Триадица, София ще предложи на децата оборудвана с модерни ИТ технологии зала за обучение.
 
Предвидена е интерактивна дъска със 78-инчов „dual tuch” дисплей, който позволява едновременно двама души да работят и е с превод на български. В допълнение, за работата с децата са доставени таблети, ноутбуци и проектор, уточниха от „Приказен свят”.
 

по темата: „Откриват хай-тек детска градина в Триадица, София”

добавете коментар...

  1. Илиева

    Не съдете за книгата по корицата,господин Петров!Срамна професия няма! А "лелките" в детските градини със сигурност са с по-висок интелект от Вашия!

  2. Дойчинова

    Господин Петров, отдавна вече в детските градини не работят "лелки", а висококвалифицирани педагози с висше образование, които освен, че отглеждат Вашите деца, ги възпитават и обучават на ИКТ. За съжаление много хора като Вас не разбират това и не проявяват нужното уважение към работата на тези всеотдайни учителки.

Коментар