Globul раздава билети за мача „Манчестър Юнайтед” – „Реал Мадрид”

GLOBUL организира нова онлайн игра, в която десетима късметлии ще спечелят билет за срещата-реванш от Шампионската лига между „Манчестър Юнайтед“ и „Реал Мадрид“ на 5 март, а други петима ще получат подписана фланелка на „червените дяволи“.

Играта ще се проведе от 1-ви до 18-ти февруари в специално интернет приложение, достъпно през Facebook страницата на GLOBUL и на официалния уебсайт www.globul.bg/manutd. В нея ще могат да се включат всички настоящи абонати на GLOBUL от три или повече години, които поне веднъж са преподписали договора си по Програма „ЗАЕДНО“.

Желаещите трябва да се регистрират в онлайн формата за участие в играта и да отговорят на три въпроса, свързани със съперничеството между „червените дяволи“ и „белия балет“ на футболния терен.

Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 19 февруари чрез жребий измежду всички участници, дали верни отговори на въпросите в играта. Те ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на компанията, а победителите ще бъдат уведомени за своята награда чрез телефонно обаждане. Десетима от тях ще имат възможност да гледат мача „Манчестър Юнайтед“ – „Реал Мадрид“ от трибуните на стадион „Олд Трафорд“, като в наградата са включени още самолетен билет и нощувка в хотел.

В рамките на партньорството си с английския клуб, до момента GLOBUL е раздал още 34 билета за домакински мачове на „Манчестър Юнайтед“, както и много оригинални фен-артикули на отбора. Освен това, през септември миналата година компанията организира първият български тренировъчен лагер в Академията по футбол на „Манчестър Юнайтед“, в който се включиха 18 деца и девет младежа в неравностойно положение от „Отбора на надеждата“, както и техните треньори. Повече информация за всички активности в рамките на сътрудничеството между GLOBUL и английския клуб е публикувана на www.globul.bg. 

по темата: „Globul раздава билети за мача „Манчестър Юнайтед” – „Реал Мадрид””

добавете коментар...

  1. Borislav Krumov

    manchester pobeda za tqx

  2. дидо

    кои ли ще са късметлиите хахахахахахах

Коментар