Виваком намалява цените за интернет

Виваком обяви с до 13% намаление на цените за всички интернет пакети. Новите тарифи влизат в сила от първи февруари при подписване на двугодишни договори, съобщи телекомът.

Цените за интернет достъп със скорости от 15 до 100 Mbps варират от 14,80 до 37,80 лв. Пакетите включват безплатно Wi-Fi-устройство и антивирусна защита, а скоростта е еднаква както към български, така и към международни сайтове.

Потребителите, които имат покритие на новозиградената оптична мрежа на Виваком, ще могат да заявят услугата и да я тестват безплатно за период от 30 дни. Ако са доволни от избрания пакет, те ще могат да продължат да го ползват за срока на договора, който предварително са заявили, или да се откажат в рамките на тестовия период без никакви дължими суми.

Коментари по темата: „Виваком намалява цените за интернет”

добавете коментар...

  1. haker

    Vivakom trjbva da se otkajat ot prodajba

  2. Charon

    По-скоро ниЗки цени няма…

  3. MNSP

    Потребител съм на Vivacom и не мога да се оплача. Интернетът им от флашката е по-бърз от този който ползвам от кабелен оператор. Затова мисля изцяло към тях да се прехвърля, след като се убедих че мобилният им 3G е най-бързият в България и има най-голямо покритие

  4. Пешо

    НиСки цени няма ;-P )))

  5. Пешо

    Много хора се оставят да бъдат мамени с фалшиви услуги и уж низки цени. Толкова ли не могат да разберат хората, че не само скоростите на Интернета не са гарантирани, а и качеството също не е гарантирано.

    Реално няма намаление на цените за Интернет от Виваком.

  6. Недоволен

    ..и да се надяваме, че ще го пуснат това 3G та да видим, най-накрая дали са изобщо "най-добрата 3G мрежа в България"

  7. Сирма

    Ама разбира се, след като имат толкова проблеми да осигурят елементарен достъп до мрежоата Виваком ще си намалят цените.

Коментар