AOC e2462Vwh – монитор за геймъри

AOC e2462Vwh има изискан черно-бял дизайн, който се съчетава със съвременните интериори

AOC e2462Vwh има изискан черно-бял дизайн, който се съчетава със съвременните интериори

AOC e2462Vwh е стилен FullHD монитор с диагонал 23,6 инча, проектиран за геймъри. LED моделът се отличава с кратко време за отговор от 2 милисекунди, дискретно свързване на кабелите в задната част на стойката и интелигентните функции, като енергоспестяващ режим Eco и Screen+.

AOC е оборудвала този HDCP-съвместим FullHD модел със съвременен TN панел, който позволява изключително краткото време за отговор. В комбинация с осветеност от 250 cd/m2 и динамичен контраст от 50 000 000:1 (статичен контраст 1000:1), e2462Vwh предоставя живи, ясни изображения върху големия широкоформатен екран.

e2462Vwh се предлага с изискан черно-бял дизайн, който се съчетава със съвременните интериори. Тъй като стойката на дисплея позволява свързване на HDMI (и VGA) кабели отзад, на бюрото няма видими кабели, което подчертава елегантния външен вид на тънкия LED модел.

AOC е подсигурила e2462Vwh с интелигентен софтуер за намаляване на консумацията на електроенергия и за предоставяне на допълнителни преимущества. Така например, i-Menu позволява удобна смяна на настройките на монитора чрез мишката, а работното пространство на монитора може да се раздели на няколко практични панела чрез Screen+.

Ниският разход на енергия може да се намали още повече с помощта на предварително дефинираните настройки на e-Saver и на режима Eco; така мониторът отговаря на изискванията на редица стриктни сертификати като TCO 5.0 или EPEAT Silver.

e2462Vwh се предлага на българския пазар от февруари на препоръчителна крайна цена от 370 лв.

Коментар