Nokia Asha 310 – две SIM карти и WiFi

Nokia Asha 310 разполага с 3-инчов устойчив на надраскване, капацитивен сензорен екран

Nokia Asha 310 разполага с 3-инчов устойчив на надраскване, капацитивен сензорен екран

Nokia представи днес смартфона Nokia Asha 310 с две SIM карти и WiFi поддръжка. Комбинацията от тези възможности в едно устройство дава на потребителите гъвкавост при мобилните изживявания и по-ефективно управление на разходите. Nokia Asha 310 идва също в пакет с приложения и игри.

С вградената Easy Swap Dual SIM технология потребителите могат да използват външния слот на Nokia Asha 310, за да поставят допълнителната SIM карта и да запазят основната SIM карта на мястото зад батерията. Превключването между SIM карти за лична употреба или работа не изисква изключване на телефона. SIM картите могат да се сменят в движение с цел възползване от най-добрите налични тарифи по време на пътуване.

Технологията Easy Swap Dual SIM прави възможно също прехвърлянето и съхраняването на уникални профили за до пет SIM карти. Потребителите могат да определят SIM карти за текст, глас и данни и да превключват между тях.

Поддръжката на Wi-Fi в Nokia Asha 310 осигурява достъп до онлайн изживявания, включително стрийминг на видеоклипове от YouTube и изтегляне на 40 безплатни EA Games от Nokia Store. Възможността за свързване към различни безплатни Wi-Fi точки елиминира ограниченията на тарифния план за пренос на данни.

Nokia Asha 310 идва с предварително инсталиран Nokia Browser Xpress, който компресира до 90% от данните от интернет, спестявайки пари на потребителите. Налични са също възможности за лесно свързване към социални мрежи чрез предварително заредени Facebook и Twitter приложения, 24/7 онлайн чат с приятели и eBuddy нотификации, които моментално уведомяват за новите разговори, и ползване на популярните имейл услуги, вкл. Yahoo!, Gmail и др.

Смартфонът идва с предварително заредено приложение за навигация Nokia Maps, което работи както онлайн, така и офлайн. Уеб приложението Nokia Nearby улеснява намирането на интересни места и споделянето им във Facebook. Приключенско, спортно и лайфстаил съдържание е достъпно от приложението World of Red Bull в Nokia Store.

Nokia Asha 310 разполага с 3-инчов устойчив на надраскване, капацитивен сензорен екран. Устройството се отличава с 2-мегапикселова камера и 4GB карта памет, като поддържа до 32GB външна памет. Смартфонът ще се предлага в черно, бяло и златисто през първите три месеца на 2013. Цената все още не е обявена.

Коментар