Виваком пусна Cat 25 за екстремни условия

Виваком пусна на пазара у нас нов модел суперустойчив на екстремни условия телефон. Cat B25 на компанията Caterpillar ще се продава в търговската мрежа на телекома на цена 2,90 лв./месец с тарифните планове MegaCall XL, Net&Call Super Max и UniCall XL или в брой за 29,90 лв.

Cat B25 е телефон за работа при тежки условия. Моделът се позиционира като почти „неразбиваем”, като издържа екстремни тестове на вода, прах, удари и минусови температури.

Телефонът е сертифициран по стандарт IP67, който гарантира надеждно функциониране в прашна среда и навсякъде, където съществува опасност от падане или „удавяне”.

Cat B25 е снабден със слотове за две SIM карти и TFT дисплей със защитно стъкло Asahi. Устройството разполага с 2-мегапикселова камера, GPRS, EDGE и Bluetooth.

Част от комплекта са и практичен аксесоар във вид на карабина за захващане на телефона, магнетичен компас, отвертка за лесна смяна на батерията и на SIM картата и хендсфри със слушалки.

Коментари по темата: „Виваком пусна Cat 25 за екстремни условия”

добавете коментар...

  1. диди

    Страхотен е ! Чупя лешници с него.

  2. Гаро

    Телефон като CatВ25 могат да си вземат само хора, които са скарани с новите технологии. Защо Виваком се опитва ни да пробутва такива морално остарели устройства?!

  3. Вива

    VIVACOM са по добри от МТЕЛ колкото и от МТЕЛ да пиарсват по форумите в сайтовете

  4. Доника

    Този телефон отдавна е на пазара поне от 3 месеца, а чак сега Виваком са се сетили да му направят реклама. Сигурно защото е непродаваем!

Коментар