Виваком приема поръчки за Xperia Z

Виваком започва предварително записване за смартфона Sony Xperia Z. Моделът е сред малкото класни устройства на пазара с най-висока степен на защита от вода и прах.

Xperia Z ще дебютира в търговската мрежа на телекома в края на следващата седмица на цена от 35,90 лв. на месец с тарифните планове MegaCall XL, Net&Call Super Max и UniCall XL.

Смартфонът разполага с 5-инчов Full HD дисплей с Mobile Bravia Engine 2 и четириядрен 1,5 GHz процесор. Налична е 13-мегапикселовата камера с Exmor RS сензор – първият в света сензор за изображения с HDR (High Dynamic Range) видео за смартфони. HDR технологията осигурява чисти изображения при силна насрещна светлина, така че потребителите да могат да снимат ярки и контрастни снимки и видеа при всякакви условия.

Моделът предлага и още една интересна екстра – Stamina режим на батерията, който може да увеличи времето в режим на готовност до четири пъти, като автоматично изключва изтощаващи батерията приложения, когато екранът е изключен, и ги рестартира, когато екранът отново е включен.

Sony Xperia Z работи под управление на Android 4.1.2 OS – Jelly Bean и има вградена памет 16GB, която може да се увеличи до 64GB с допълнителна microSD карта, а от компанията са включили още и 2GB RAM.  

по темата: „Виваком приема поръчки за Xperia Z”

добавете коментар...

  1. Варвара

    Виваком може да си пълни списъцигте със желаещи, но на практика Sony Xperia Z може да се закупи от Мтел.

Коментар