Започва четвърти сезон на 3Challenge

До 28 февруари стартиращи предприемачи от цялата страна ще могат да се включат в турнира по предприемачество 3Challenge. Четвъртият сезон на състезанието се организира от националния клуб по предприемачество Start It Smart и цели да покаже как една идея може да се превърне в успешен бизнес за по-малко от година.

3Challenge протича в три етапа – Idea, Seed и Grow, като на всеки от тях участниците могат да представят идеята си пред голяма аудитория, да получат менторство от български бизнесмени, контакти в предприемаческата среда, материални и нематериални награди. Победителят от финала – Grow – ще представи приоритетно своята идея пред потенциални инвеститори.

Първият етап на състезанието – Idea – ще се проведе на 30 март в Аулата на Софийския Университет „Св. Климент Охридски”. До него ще бъдат допуснати 18 от кандидатствалите екипи, които ще бъдат оценявани от жури от изпълнителни директори. Журито ще избере деветте екипа, които ще продължат до следващия етап – Seed – и ще имат възможност да се възползват от менторската програма на 3Challenge и множество награди.

За първи път тази година състезанието ще се проведе на английски език, като целта е то да се отвори към участници и от чужбина. Кандидатите трябват да попълнят кратък онлайн формуляр. От тях 30 ще бъдат поканени на интервю за допускане до състезанието.

Коментар