Oracle Identity Management печели все повече клиенти

11-05-2006 – MARC Communications
Oracle Identity Management печели все повече клиенти
Oracle обяви вчера, че водещи организации по целия свят се ориентират към използване на Oracle® Identity Management, с цел подобряване на клиентското обслужване, опазване и интегриране на поверителна информация и спечелване на търговско предимство.
“Ние избрахме COREid Federation, част от Oracle Identity Management, за да увеличим възможностите си, да предоставяме отворен, сигурен и надежден контрол на достъпа до приложения”, сподели Лиза Харис, вицепрезидентка на Gevity. Gevity е компания, която обслужва над 8 хиляди малки и средни фирми в САЩ и се нуждае от подходящи софтуерни инструменти, за да гарантира успеха си, допълва Харис.
Seguro Popular Agency е държавна мексиканска агенция, разработваща програми за здравно застраховане, която също е избрала да работи с COREid Identity and Access и Oracle BPEL Process Manager , за да интегрира основния агенционен софтуер с този на аптеки и болници от цялата страна. Агенцията обслужва реално над 3 милиона жители на страната.
Oracle Identity Management е софтуер за индивидуален и групов контрол на достъпа до приложения, работещи на различни системи. Компанията го представи на пазара през юни 2005 г., като броят на потребителите му непрекъснато и стремглаво нараства оттогава. Приложението е hotplugable и работи както с Oracle, така и с външни софтуерни продукти.
Повече информация за Oracle Identity Management можете да намерите на: http://www.oracle.com/identity

Коментар